26 Temmuz 2013 Cuma

Metin2 Para Kasma Taktikleri [ Oyunda Gelişemeyenler İçin] Hiç Bir Yerde Bulamayacağınız Sırlar







Arkadaşlar bu başlıkta metin2 para kasma taktiklerini yazıcam oyunda gelişemeyen arkadaşların fazla fazla işine yarayacaktır.



1-Metin Taşı Kesmek

Arkadaşlar hemen hemen herkesin bilir bu işi her levelde yapabilirsiniz ama en verimli leveller 30-55-75 levellerdir bu levellerde metinlerden çok iyi kar yapabilirsiniz.  Örnek Bi Çar Portresi Vereyim size

Gerekli itemler

+6 Kaplan

+6Örümcek Mızragı

+6Savaş Kalkanı

+6 Miğfer

Gereken Level : 30

Arkadaşlar böyle bi yan çar metin çarı açın hiç masraf yapmadan 2.köyde metin kesin ve hep 30levelde bırakın  level atlayacak olursa loncaya expi bagışlayın. Neden böyle bi tercihte bulunalım diye soracak olursanız 2.köy metin bakımından zengindir neredeyse adım başı metin taşı bulabilirsiniz bu şekilde 2gün boyunca full metin keserseniz +9 dolu +9zırh +9abanoz vb temel itemlerinizi yapabilirsiniz.

2.KÖY METİN HARİTASI




Kırmızı ile gösterdiğim yolda çok sayıda metin bulabilirsiniz her ch de 4 - 5 metin taşı bulabilirsiniz.








Eğer 55, 75 level çarlarla kesecekseniz mutlaka hırsız eldiveni kullanın bol bol ruh taşı atar

2-Şeytan Kulesi

Bu taktik için +40 level çara ihtiyacımız var. Uzun vadede çok iyi miktarda para yapabilirsiniz.

İlk önce 55 level üzeri +6  ayakkabı kolye vb topluyoruz. 65level silahlarının +6 larını topluyoruz ve son olarak 61 level zırhlarının +6larını topluyoruz ortalama olarak fiyatları 200-300k arasıdır bunlardan +7geçen olursa 2 M civarı satarız ve çok iyi kar elde ederiz.

Arkadaşlar ne kadar  çok karekterle kule çıkarsak o kadar iyi daha fazla kar yaparız.


3-Örümcek Zindanı 2.Kat

Burada girişteki yılan okçu , akrep okçu , küçük örümceklerden efsunlu iç item düşürüp satabilirsiniz.


4-Ticaret Yapmak 

Oyundaki en iyi para kasma taktiklerinden biridir bunun için önceden güzel bi rehber hazırlamıştım burdan ulaşabilirsiniz.====>> Metin2 Pazar Yapma Rehberi



Arkadaşlar yazcaklarım şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yenilerini ekliycem ama en iyi verim alabileceğiniz taktikler metin taşı kesmek ve , pazar yapmak kısa sürede iyi miktarda nakit elde edebilirsiniz.





Fatih
Fatih

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

3 yorum:

  1. 50 Dolara Token Satın al, aldığın her token başına 600 günde 300 Dolar kazanç sağla, Ekip yapmak isterseniz 1 ve 2 ekip arkadaşlarınızdan %12 şer Dolar kazanç sağla, Her ay farklı bonuslar ile hedef 1000 Tokene ulaşıp ayda 7,500 Dolar'lık bir kazanca sahip olabilirsiniz.İş Detayları için Özelden Yazabilirsiniz.
    Ekibimize katılmak isterseniz linkten bizlerle çalışmaya başlayabilirsiniz.

    https://getmyads.com/r/261417

    VİDEOYU İZLEYİNİZ: https://www.youtube.com/watch?v=0P_eDnUaGl8

    https://www.facebook.com/getmyadsgmaturkey/

    YanıtlaSil
  2. Güncel metin2 pvp serverleri keşfetmek için tıklayın..

    https://www.pvphavuzu.net/

    YanıtlaSil
  3. En cok oynanan güzel metin2 pvp serverler listesini sitemizde hergün güncelliyoruz aradıgınız pvpyi zor orta kolay wslik seklinde cok kolay sekilde bulabilirsiniz ayrıca tanıtım sektöründe öncü olan sitemiz tüm sitelerine üçretsiz tanıtım yapmaktadır ayrıca metin2 pvplerde kullanılan lonca isimleri çar isimleri gm kodları gibi konularda yardımcı olmaktadır sizde sitemize gelerek üçretsiz pvp server ekleyerek oyuncu kazanabilirsiniz tek yapmanız gereken metin2 pvp sitemize ziyaret etmeniz www.metin2serverler.biz.tr

    YanıtlaSil