8 Ağustos 2013 Perşembe

Yeni Hileler Ne Zaman Geliyor [Hileler Neden Çalışmıyor]





Arkadaşlar dün (07.07.2013) gelen clientle birlikte hileler kapandı. Yeni client geldi ve hile yapımcıları henüz yeni hilelerin clientlerini yayınlamadı çok fazla mesaj geliyor hileler neden çalışmıyor,neden yayınlanmadı diye hileler kısa süre içerisinde tekrar yayınlanacak.




Bizimde elimizden bir şey gelmiyor hile yapımcılarını bekliyoruz ama hileler kesinlikle tamamen kapatıldığı düşünülmesin elbette yeni hileler eklenecek şüpheniz olmasın. Sadece bi süre daha beklemede kalın şuanda hiç bir sitede çalışan hile yok.


Bizi Takip Ettiğiniz İçin Teşekkürler.
Merak ettiğiniz soruları burdan sorabilirsiniz hepsi cevaplanacak.
Aklınız soru işaretleri Kalmasın.

Lodostone

Visual Peaks
Visual Peaks

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

10 yorum:

  1. of kardeş nasıl olmaz yha hile artık estergonda 30 geçik hile kullanan var hepsimi parayla bob hilesi yha yapma nasıl bulmazsını 3 gündür clienti yapma ne olur admin kaç aydır sana güvenip tüm hileleri senin siteden indiriyom sende bizle ilgilen admin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef bana bağlı değil çalışan sadece easy bot ve m2-bob var ikiside ücretli

      40günlük 25 tl satılıyor sitelerde

      Sil
    2. Net olarak bir şey söyleyemem ama tahminimce önümüzdeki çarşamba açık olcak çunkü trde 1hafta yapmadılar bakımı ve yapımcılar alman alman serverlerindede aynı durum söz konusu olabilir onlarda ne zaman çıkarsa bizdede öyle çıkar heralde

      Sil
    3. tmm anlıyorum sizide sizin yapacağınız bişi yok ama ch1 30 kişi birdendemi parayla satın alıp hileyi kullanıyo demekki biri başarmış bu hileyi güncellemeyi işte siz niye yapamaıyosunuz anlamıyorum siz hileci olarak kendiniz yapamıyomusunuz ?

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. yok önceden yapıyodunuz artık uzun sürüyo kaç gün oldu
    ya

    YanıtlaSil
  5. Nerde kaldı artık ya 1 ay oldu

    YanıtlaSil
  6. http://dunyammo.blogspot.com.tr/2014/11/metin2-tr-guncel-haber-lycanlar.html

    YanıtlaSil