11 Temmuz 2013 Perşembe

Cs 1.6 Ücretsiz BUNNY CFG [Mysqean Cfg]

                                                             

Evet arkadaşlar bu gün yeni counter-strike paylaşımı yapıcam.

Cfg buny için yapılmıştır deathrun vb maplerde kolayca hızlanmanızı sağlar cfg deki eklentilerle fpsnizi uçurabilirsiniz böylece buny hızınızda uçar neyse arkadaşlar linke geleyim.


                                               Mysqean CFG


                                               Oyun İçinde Kullanabileceğiniz Komutlar
                                            



MOUSE 3
Bu tuş ile duck yapmanız sağlanıcaktır ve bu hız almanız için yardımcıdır. Deathrun serverlarında base'de ve kayan zeminlerde(sular vb.) suyun veya kendinizin gittiğiniz yöne doğru bakarak hızlanmak için mouse3 tuşuna basılı tutun(belirli hıza geldiğinizde mouse3 bırakın.)
F2Bu tuş ile ekrandaki fps düşürücü fazlalık eklentileri kaldırırsınız, böylece daha rahat bunny yapabilirsiniz. Eski haline gelmesini istediğinizde tekrar F2'ye basarak eski haline döndürebilirsiniz.
Q ve FBu tuşlardan sadece birini kullanmalısınız hangisi daha rahatınıza geliyorsa boşluğa(space)'ye basılı tuttuktan sonra Q veya F isteğe bağlı basabilirsiniz böylece kendi etrafınızda döneceksiniz ve kısa bir sürede hızınızı yükseltmiş olucaksınız.
Visual Peaks
Visual Peaks

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder