20 Temmuz 2013 Cumartesi

Metin2 Sonumu Geliyor [ Metin2 Kapanıyormu] Bu Kadar Emek Boşamı Gidecek



                                                           



Metin2 Kolombiya serverlerinde yapılan son açıklama dikkatleri ymir game 'nin üstüne çekti.
Metin2 tr serverlarındada eskiye göre gözle görülür oyuncu düşüşü var eski üyelik alımı kapalı olan serverlarda aktif  20-30 oyuncuyla oyun oynanıyor önceden hep busy olarak gördüğümüz ch1 ler artık norm metin2 tr serverlarıda bu sona yaklaşıyor gibi.


Yapılan Duyuru Şu Şekildedir ;

Koreli Metin2 üreticisi WEBZEN YMIR GAMES, bu yıl Mart ayında hizmetlerini; Kore Metin2 serverlerinde durduracağını duyurdu. WEBZEN YMIR GAMES bu durumdan oldukça üzüntü duymaktadır. Nitekim oyunun 2005 yılında Koredeki kurulumu, Metin2’in büyük başarılarının başlangıcı olmuştu. Artık gelecek planları sadece Metin2 oyunun geliştirilmesi yönünde yapılmak istenilmektedir. Bu sebeple; daha güzel, daha güncel içerik beklentileri için sabırsızlanmaya devam edebilirsiniz.
iyi forum ve oyunlar
Kaos/BiqBanq [Kore Baş Gm ]

Mutlakaki amaç daha iyi bir oyun için ama ortada tatmin edici en buyuk hedef birleşim yönünde olmakla beraber o konudada umutlar ve sabırlar tükenmekte bu gidişle kaçınılmaz sona dahamı hızlı gidiyoruz bir sabah bu kadar emegin heder oldugu metin 2 kıyametini yaşama kaygılarım her gecen gün büyüyor oyundur kapanır o ayrı bir durum ama emek ve ep alım gibi bir çok baglayıcılıgımız var bu oyuna birleşim calışmaları hızlanmalı elle tutulur gözle görülür gelişim olmalı.

Gelişmeleri önümüzdeki günlerde daha net görebeliceğiz beklenen son yakınmı acaba ? sorusu şuan akıllarda.Hepimiz sabırla bekliyoruz.





Visual Peaks
Visual Peaks

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

1 yorum:

  1. 2020 güncel pvp serverler listesi ve metin2 pvp serverler adresi metin2 pvp hemen oynamak için tıkla

    YanıtlaSil